Kurczak chudy, ale moze ten co sobie sam wyhodujesz bo te genetyczne hulki ze sklepow to nie skomentuje
wystarczy zrobic dwa rosolki, jeden na kurczaku, drugi na np. wolowinie i porownac....
Chodzi mi o to, ze jak ugotujesz rosol na kurczaku to masz oka tluszczu wielkie jak ocean spokojny podczas gdy wolownika nic prawie nie zostawia.
Z drugiej strony kto powiedzial, ze tluste zle
Osoby, którym padła dorosła pawiooka o w miarę proporcjonalnej budowie, proszone są o zrobienie jej zdjęcia i umieszczenie zapakowanej w torebkę ryby (koniecznie w pozycji wyprostowanej!) w zamrażalniku. Następnie proszę o skontaktowanie się z administratorem.
Portal pawiookie.pl poszukuje osób biegle posługujących się jednym z języków: angielskim, niemieckim lub też rosyjskim, w celu przetłumaczenia treści artykułów. Osoby chętne do pomocy proszone są o skontaktowanie się z administratorem.