czwartek, lipiec 27, 2017
Witamy w pawiookie.pl!
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Ospa rybia
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Ospa rybia

Odp: Ospa rybia 09/04/2012 11:19 #45231

A nie możesz temperatury podnieść?? Wszystkie ryby które masz powinny to przeżyć bez problemu i żadnej chemii nie lejesz i bakterii nie niszczysz.
  • corleone
  • Offline
  • Użytkownik (2 ostrz.)
  • MJ
  • Posty: 2603

Odp: Ospa rybia 09/04/2012 11:40 #45232

Tak jak pisze corleone, nie wiem jak u cb to wygląda, ja może miałem łagodniejszą forme, ale sól i temperatura dała sobie rade i wszystko znikło po 3 dniach do zera bez żadnych specyfików.
  • Agro
  • Offline
  • Użytkownik (2 ostrz.)
  • Posty: 225
Wygenerowano w 0.14 sekundy
Ważne
  • Osoby, którym padła dorosła pawiooka o w miarę proporcjonalnej budowie,  proszone są o zrobienie jej zdjęcia i umieszczenie zapakowanej w torebkę ryby (koniecznie w pozycji wyprostowanej!) w zamrażalniku. Następnie proszę o skontaktowanie się z administratorem.
  • Portal pawiookie.pl poszukuje osób biegle posługujących się jednym z języków: angielskim, niemieckim lub też rosyjskim, w celu przetłumaczenia treści artykułów. Osoby chętne do pomocy proszone są o skontaktowanie się z administratorem.